Boka bord
Boka Bord Menyer Kontakt English

Redo för ett historiskt nyår?

Då är det nog bäst att boka decenniets nyårsupé redan idag!

Tänk dig, nyårsafton i Gamla Stan. Där det gamla har omfamnat det nya sen urminnes tider. Där historiens vingslag letar sig över kullersten, genom vinklar och vrår och får de levande ljusen på ditt bort att försiktigt flämta till. Lägg därtill den glädje som kockar och serveringspersonal utstrålar när dom för göra det dom älskar mest av allt: att skapa stämning och duka upp för en minnesvärd kväll. Låta det finaste från Italien omfamna det finaste från Sverige helt enkelt.

Så kom hit och njut av livet, stämningen, glädjen, musiken och allt det goda som gör dina smaklökar lite extra lyckliga.

Om det så är det sista du gör i år. Boka bord här!

NYÅRSMENYN

Förrätt


Skaldjurscocktail:
med hummer, räkor, kräftstjärtar, avokado, rom och champagneskum.

Vegetariskt alternativ:
Burratina Caprese med ugnsbakade cocktailtomater, oliver, örtkrutonger, balsamico.

Varmrätt


Kött:
Helstekt oxfilé med krämig tryffelsås, rotfuktsterrine, grillad sparris.

Fisk:
Halstrad havsabborre med skaldjursrisotto, rostad kronärtskocka, gremolata.

Vegetariskt alternativ:
Svamprisotto med Karl-Johan svamp, tryffel, vitt vin, färska örter, parmesan.

Dessert


Fudge brownie med vispad grädde, färska bär.

1:a sittning 750:- per person

2:a sittning 850:- per person

Sittningstider


1:a kl: 18.00 - 20.30
2:a kl: 21.00 - 00.00

Dryckesmeny


1 glas Champagne
1 glas vitt eller rött
1 glas sött

Förrätt
Champagne Gonet-Sulcova Brut Réserve
Huvudrätt
Rött vin: Crijé Cento 100Terre Primitivo
eller
Vitt vin: LeCreete Lugana
Dessert vin: Reccioto della Valpolicella

Vin paket SEK 450 – 3 glas per person